Tehnologia de print digital pe textile, prezinta avantaje ca rapiditate, eficenta, rezistenta in timp a culorilor, paleta larga de culori vii, reproduceri fidele in cel mai mic detaliu, prezentam solutia ideala pentru orice cerere de print digital.

Date de contact

Adresa: b-dul Bucurestii Noi, nr. 56, bl. 6A, ap.4, et 2, interfon C004

Telefon: 021-667.09.89

Mobil: 0726-264.736

Email: office@coloursprint.ro

Mai mult

Serviciile noastre

Personalizare tricouri – print digital direct pe textile

Este o tehnologie noua si o fiabila metoda de personalizare pentru tricouri, bluze si alte textile la momentul actual. O multime de clienti cu renume apeleaza la aceasta metoda de printare pentru finetea imprimeului care nici nu se simte la atingere.

La tricourile de culoare alba, cerneala intra direct in material si nu se simte la atingere, la tricourile de culoare inchisa se aplica o baza de alb (valabil doar pentru tricourile colorate) imprimeul are un aspect usor cauciucat fiind foarte fin si placut la atingere.

Printul digital se poate realiza pe orice tricou sau bluza cu un continut de cel putin 60% bumbac. Imprimeului aplicat direct pe textile este rezistent si de calitate, fiind influentat atat de calitatea tricoului cat si de spalarea corespunzatoare a lui.

Folosim cerneluri speciale, DuPont, made in USA folosite pentru imprimarea directa pe materiale textile. Dupa printarea cernelii pe materialul textil, fixarea in tesatura a imprimeului se face cu ajutorul unei prese termice. Datorita imprimantei DTG de ultima generatie precum si a cernelurilor DuPont pe care le folosim, obtinem un imprimeu foarte calitativ, rezistent la numeroase spalari.

Personalizare tricouri – prin transfer termic

Transferul termic este metoda clasica de personalizare a tricourilor, bluzelor, hanoracelor etc. fiind si cea mai rezistenta atata timp cat se foloseste un colant de cea mai buna calitate si o aplicare corecta.

Aceasta metoda este potrivita pentru personalizarea tricourilor, sepcilor cu grafica simpla, fara prea multe detalii si in principiu texte, cifre si imagini decalate/vectorizate. Colantul folosit este marca Siser.

Este disponibil intr-o paleta larga de culori, sau in varianta pentru print. Pe aceasta varianta se poate imprima orice imagine si apoi decupa pe contur.

Colantul se poate aplica pe textile din bumbac 100%, amestec de bumbac cu polyester sau polyester 100%.

Personalizare sepci

Sepcile sunt personalizate prin termotransfer, se poate aplica orice fel de grafica atat din culori de baza cat si policromie.

Aceasta metoda de personalizare este valabila atat pentru material din bumbac 100% cat si pentru poliester.

Personalizare cani

Personalizam cani simple albe, colorate sau termosensibile cu poza sau textul dorit, logo-ul companiei sau orice altceva doriti sa apara pe cana. Este un cadou ideal pentru o persoana draga, pentru angajati sau pentru imaginea companiei dumneavoastra.

Metoda de personalizare este prin sublimare. Canile sunt de calitate AAA cu strat exterior Orca Coatings, imprimeul este realizat cu cerneala Epson si hartie de transfer TexPrint XP.

Print Indoor/Outdoor

Va oferim o gama larga de bannere, autocolanta printate si taiate si afise atat pentru indoor cat si pentru outdoor. Produsele sunt de calitate, pentru print si cut fiind utilizant echipamente marca Roland.

Colours Print Expert © 2014 | Toate drepturile rezervate