Textile

Fruit of the Loom

Tricourile si bluzele Fruit of the Loom sunt din bumbac 100% cu densitatea materialului de 155 g/mp pentru cele albe si 165 g/mp pentru cele colorate. Hanoracele Fruit of the Loom sunt confectionate dintr-un amestec de 80% bumbac si 20% polyester si au densitatea materialului de 280 g/mp. Toate textilele Fruit of the Loom sunt rezistente la spalat, pentru o durata de viata cat mai lunga este recomandata spalarea la 40 grade Celsius.

Roly

Roly este un producator spaniol de talie mondiala in industria textila de ce ofera tricouri la preturi foarte avantajoase. Materialele sunt de buna calitate, disponibile intr-o mare varietate de culori.

Nu veti regreta alegerea facuta. Densitatea materialului este de 150-160 g/mp, spalarea se face la 40 grade Celsius.

Stedman

Tricourile si bluzele Stedman sunt din bumbac 100% cu densitatea materialului de 155 g/mp pentru cele albe si 165 g/mp pentru cele colorate.

Toate textilele Stedman sunt rezistente la spalat, pentru o durata de viata cat mai lunga este recomandata spalarea la 40 grade Celsius.

Descarca catalogul nostru de tricouri!

Sepci

Sepcile pe care vi le oferim fac parte din colectiile Serie Graffic si Coffee Collection, sunt disponibile diverse modele si culori in fucnctie de preferinte si buget.

Toate sepcile sunt din bumbac 100%, sistemele de prindere cu scai sau catarama.

Descarca catalogul nostru de sepci!

Cani

Toate canile sunt de calitate AAA, acoperite cu un strat special Orca Coating pentru o rezistenta sporita a imprimeului. Sunt rezistente la spalare automata si la incalzirea in cuptorul cu microunde. Acest model de cana poate fi personalizata pe intreaga suprafata cu orice fel de design sau imagine. Personalizarea se realizeaza prin sublimare cu hartie TexPrint. Canile au dimensiunea medie 94 x 83 mm.

Descarca catalogul nostru de cani!

Colours Print Expert © 2014 | Toate drepturile rezervate