Tehnologia de print digital pe textile, prezinta avantaje ca rapiditate, eficenta, rezistenta in timp a culorilor, paleta larga de culori vii, reproduceri fidele in cel mai mic detaliu, prezentam solutia ideala pentru orice cerere de print digital.

Date de contact

Adresa: b-dul Bucurestii Noi, nr. 56, bl. 6A, ap.4, et 2, interfon C004

Telefon: 021-667.09.89

Mobil: 0726-264.736

Email: office@coloursprint.ro

Mai mult

Info

)

CALITATEA PRINTULUI DIRECT PE TEXTILE

Dimensiunea maximă a printului:
42 x 60 cm

Rezoluție: Imprimanta TexJet Plus permite imprimarea la o rezoluție maximă de 1440 x 1440 dpi

Cerneluri: Folosim cerneluri DuPont Artistri , cerneluri special dezvoltate pentru printurile direct pe diverse suprafețe textile. Cerneala DuPOnt, pe bază de apă, dă un aspect strălucitor și oferă o rezistența îndelungată a printului la spălare și călcare.

Numarul maxim de culori: Combinarea celor 4 culori (cyan, magenta, yellow, black) permite printarea intr-o infinitate de culori pentru o redare fidela a imaginilor introduse in programul de print.

CARACTERISTICI TEXTILE

 • Putem printa pe orice suport textil cu o singura conditie:
  In componenta materialului sa fie cel putin 50% fibra naturala (in, bumbac sau canepa). Fibra naturala permite fixarea culorii in componenta materialului pentru un print cu o rezistenta mare in timp.

 • Marimi tricouri:
  Putem printa tricouri de toate marimile inclusiv pentru copii.

 • Grosimea maxima a materialului: 3 cm
  Se poate printa si pe tricouri polo.
  In cazul printarii peste cusaturi se poate printa numai peste cusaturi fine.

 • Comanda minima:
  Eficienta acestei masini consta in special in posibilitatea de a printa chiar si o bucata fara costuri suplimentare

 • Pregatirea fisierelor pentru print:
  Extensiile acceptate pentru print sunt AI (Adobe Illustrator), PDF, Jpeg, Cdr (CorelDraw).
  Convertirea oricaror altor extensii in cele acceptate se face contra cost.
  Recomandam ca fisierele Jpeg sa aiba rezolutii cat mai mari pentru un print de calitate.

INTRETINEREA TEXTILELOR

Tricourile imprimate digital trebuie spălate de mână, la o temperatură cât mai mică (recomandat: max. 30 de grade). Înainte de spălare tricourile se întorc pe dos şi nu se lasă la înmuiat. Nu se vor utiliza inalbitori sau alte substante care contin clor pentru ca pot afecta imprimeul. Uscarea se face la temperatura camerei, nu se expune imprimarea razelor solare.

Pentru că astăzi a dispărut aproape în totalitate spălatul manual, noi recomandăm ca în cazul spălării cu mașina de spălat să respectați cerințele de mai sus: apa max. 30 grade C, tricoul să fie întors pe dos, utilizați cât mai puțin detergent și nu folosiți înălbitori. În plus centrifugarea trebuie realizată la turații puține, pentru a reduce posibilitatea de șifonare prea mare a textilelor (pliurile apărute pot conduce la pierderea intensității culorilor de personalizare dacă materialul textil este centrifugat prea mult).

Călcarea trebuie făcută pe partea interioară a tricoului. De asemenea, nu se recomandă călcarea în zona printului cu aburi.
Colours Print Expert © 2014 | Toate drepturile rezervate